1. Fietsen
  2. fietscomputer draadloos

De 10 beste en makkelijkste draadloze fietscomputers voor tijdens het sporten

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Of je nu een ervaren sporter bent of juist net begint met fietsen, het is van belang om technologie te gebruiken die je prestaties helpt verbeteren. Een fietscomputer draadloos is daarvoor de perfecte oplossing. Misschien ben je benieuwd naar de beste fietscomputer draadloos die op het moment te verkrijgen is. Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je een selectie van de top 10 fietscomputers draadloos van dit moment, zodat je makkelijk een goede keuze kunt maken. Van gemakkelijk te bedienen basic modellen tot wat meer geavanceerde systemen.

Sporten is iets wat iedereen wel eens gedaan heeft. De een doet het sporten voor zijn plezier en de ander doet het als zijn werk. Het is dan wel goed om de beste draadloze fietscomputers te hebben de er zijn, zodat je zeker weet dat het sporten helemaal vlekkeloos verloopt.

Voor iedereen kan het lastig zijn om de beste fietscomputer draadloos te vinden. Dit komt doordat iedereen anders is. Gelukkig ben je dan op Makkelijksport.nl aangekomen. Bij ons vind je namelijk alleen maar de beste draadloze fietscomputers die er zijn, zodat je hier zelf niet meer naar hoeft te zoeken.

Goede draadloze fietscomputers vergelijken met elkaar

Het sporten wordt zoveel makkelijker als je een goede fietscomputer draadloos hebt. Wanneer je geen goede fietscomputer draadloos hebt, kan dit alles gewoon veel moeilijker maken. Wij zijn zelf fanatieke sporters, dus wij weten zeker hoe het is om geen goede fietscomputer draadloos te kunnen vinden. Dit is alleen maar erg vervelend en dit bemoeilijkt het sporten.

Daarom hebben we besloten dat het belangrijk is om een goede top 10 draadloze fietscomputers op te stellen. Zo hoeft niemand meer voor tijdens het sporten te zoeken naar een fietscomputer draadloos. Onze website bevat namelijk de beste draadloze fietscomputers die er zijn. Uiteraard is het wel handig om naar je eigen situatie te kijken en zelf nog eens een goede vergelijking te maken.

10 x de beste draadloze fietscomputers volgens MakkelijkSport.nl

De top 10 beste draadloze fietscomputers hebben we zorgvuldig voor je uitgekozen. Zo hoef jezelf niet alles weer opnieuw op te zoeken. Je kunt aan de hand van de top 10 eenvoudig een vergelijking draadloze fietscomputers maken, zodat je precies weet welke voor jou het beste gaat zijn.

Een goede fietscomputer draadloos vinden lijkt misschien onmogelijk, maar een draadloze fietscomputers vergelijken is juist makkelijker door de top 10. Je hoeft dan niet alle vergelijkingspunten op te zoeken. Je hoeft enkel te kijken wat je het meeste aanspreekt. Kijk wel zelf altijd even goed naar de situatie en opties die je hebt.

Inhoudsopgave

Onze top 10 draadloze fietscomputers

Na het maken van onze draadloze fietscomputers test hebben we een mooie top 10 van de best geteste [zb_m_mv] kunnen opstellen.

Lees snel verder en ontdek onze top 10 van de beste draadloze fietscomputers en bepaal welke fietscomputer draadloos de meeste geschikte is voor jou.

Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter.

5/5

De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets is voorzien van 17 verschillende functies. Met deze computer kun je de tijd, de afstand, de gemiddelde snelheid, de maximale snelheid, de kalorieverbruik, de klimhoogte, de reistijd, de actuele snelheid, de temperatuur en de actuele hoogte bijhouden. Daarnaast worden ook de ritdata zoals de ritduur, de totale afstand, de totale klimhoogte, de totale kalorieverbruik en de totale ritduur bijgehouden. De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets is waterdicht, waardoor je onbezorgd een rit kunt maken in alle weersomstandigheden. Daarnaast is de computer voorzien van een heldere LCD-display, waardoor je al je gegevens gemakkelijk kunt zien. Bovendien is de computer eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de zijkant. Zo kun je de gegevens gemakkelijk bijhouden tijdens elke rit. Met de Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets kun je elke rit gemakkelijk bijhouden en analyseren. De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets is een ideale tool voor iedereen die zijn fietsrit wil meten en analyseren. De computer is waterdicht, heeft een heldere LCD-display en is eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de zijkant. Met de 17 verschillende functies kun je je fietsrit volledig in kaart brengen en real-time bijhouden. Je kunt al je gegevens gemakkel.

Dresco Fietscomputer Draadloos 12 functies.

5/5
De Dresco draadloze fietscomputer is een ideale keuze voor uw avontuurlijke ritjes. Het 12 functies tellende display geeft duidelijk al uw informatie weer. Zo kunt u gemakkelijk uw rijafstand, rijtijd, gemiddelde snelheid en maximum snelheid zien. Ook heeft het een scanfunctie waardoor het display elke vier seconden de waarden weergeeft. Door het draadloze systeem hoeft u nooit meer last te hebben van een kapotte kabel. Daarnaast is de fietscomputer spatwaterdicht waardoor hij tegen een stootje kan. De computer wordt geleverd met batterijen (CR2032) die zorgen voor de digitale overdracht van gegevens van de sensor naar de fietscomputer. Met de Dresco fietscomputer krijgt u een betrouwbare en duurzame fietscomputer die u helpt bij het maken van de avontuurlijkste ritten.

Nince Draadloze Fietscomputer van Hoge Kwaliteit 2022 Model Fiets Computer Draadloos Waterdicht.

5/5

De Nince Draadloze Fietscomputer van Hoge Kwaliteit 2022 Model is de perfecte oplossing voor elke fietser. Met deze fietscomputer krijg je een gedetailleerd overzicht van al je statistieken, waaronder je snelheid, afstand, dagafstand en meer. Dankzij de draadloze technologie is monteren eenvoudig en heb je geen gedoe meer met kabels. Daarnaast is de fietscomputer licht van gewicht, waterdicht en geschikt voor iedereen. De Nince Draadloze Fietscomputer is een perfecte tool om je prestaties te verbeteren, of je nu een professionele fietser bent of gewoon lekker recreëert. Je kunt je riten bijhouden en je statistieken vergelijken om je prestaties te verbeteren. Daarnaast is de fietscomputer ook een praktisch hulpmiddel, waarmee je altijd de juiste richting kunt vinden. Met de klok en de maximale snelheid op het display is het ook eenvoudig om je tijd en je prestaties in de gaten te houden.

Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos.

5/5

De Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos biedt een grote verscheidenheid aan functionaliteiten. Zo heeft de computer een gemakkelijke 1-knop bediening met duidelijk leesbare informatie op het grote display. Ook biedt de Sigma Pure een plat modern design, waardoor het perfect past op elke fiets. De Pure 1 ATS draadloos is gemaakt voor recreatieve fietsers. Naast de snelheid, afgelegde afstand en rittijd, heeft de fietscomputer ook een automatische start/stop functie. Deze functie zorgt ervoor dat de fietscomputer automatisch start als je begint met fietsen en stopt als je stopt. Hierdoor hoef je zelf geen knoppen meer in te drukken en heb je altijd de juiste informatie op het display. Ook biedt de Sigma Pure een geïntegreerde klok waarmee je de tijd bijhoudt. Deze klok is ook handig om je rittijd mee bij te houden. Kortom, de Sigma Pure 1 ATS draadloos is een ideale fietscomputer voor recreatieve fietsers. Met eenvoudige bediening, een grote verscheidenheid aan functionaliteiten en een modern design, is de Sigma Pure de perfecte manier om je fietservaring te verbeteren.

Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos.

5/5

De Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos biedt fietsers een uitgebreide set aan functies. Dankzij de draadloze technologie wordt de installatie eenvoudig en kan er direct gefietst worden. Met het riante scherm en de hoge leesbaarheid van de informatie is het gemakkelijk om de snelheid, afstand, kalorieverbruik en meer te bekijken. De fietscomputer is ook voorzien van een groot aantal accessoires, zoals een hartslagmeting, cadanssensor, snelheidssensor, GPS-sensor en krachtsensor. Met deze accessoires kan je precies bijhouden wat je prestaties zijn. Daarnaast is het mogelijk om je favoriete gegevens zelf te selecteren en weer te geven op het scherm. Hiermee kan je de fietscomputer eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. De Cateye Velo VT230W Fietscomputer is bovendien stevig en duurzaam. Het bevestigen kan zonder gereedschap en alle noodzakelijke batterijen worden meegeleverd. Met de Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos kun je direct van start en genieten van alle voordelen van een draadloze fietscomputer.

Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL.

5/5

De Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm is een compacte, draadloze fietscomputer die je alle informatie geeft die je nodig hebt. Met deze computer kun je in één oogopslag je prestaties bijhouden. Het extra grote scherm geeft een duidelijk overzicht van al je prestaties. Je kunt tot wel 17 verschillende gegevens bijhouden, zoals je afgelegde afstand, je (gemiddelde) snelheid, je rijtijd en nog veel meer. De Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm is waterdicht en duurzaam en past op elke fiets. Het is eenvoudig te monteren en te gebruiken. Geniet tijdens je ritten van de voordelen van deze draadloze fietscomputer, zoals de vele functies en de hoge kwaliteit van de materialen. Verder kun je je prestaties analyseren en vergelijken met andere fietsers. Ben je klaar met je rit? De computer is gemakkelijk te verwijderen en je gegevens op te slaan.

Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller Draadloos Waterdicht Automatisch Verlicht Scherm.

5/5

De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is ideaal voor iedereen die lange tochten maakt. Het is een draadloos apparaat dat je eenvoudig op je fiets kunt bevestigen. Het is ook waterdicht en heeft een Automatisch Verlicht Scherm, zodat je altijd je gegevens kunt zien, zelfs in donkere omstandigheden. Het apparaat heeft een aantal geavanceerde functies die je fietservaring verbeteren. Zo heeft het bijvoorbeeld de scan modus, waarmee je een andere instelling kunt zien zonder te stoppen met fietsen. De gegevens rouleren door op het scherm zodat je je route kunt volgen zonder dat je stil hoeft te staan. Daarnaast is het apparaat ook voorzien van een klok, een thermometer en een verlichting. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de meest effectieve route te plannen. De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt het apparaat met je smartphone verbinden om je gegevens te synchroniseren. Je krijgt ook een melding wanneer je ergens bent geweest of als je jouw doel bereikt. Deze functie is ideaal voor iedereen die langere tochten maakt. De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is een uitstekende keuze voor iedereen die van plan is lange tochten te maken. Het draadloze, waterdichte en Automatisch Verlichte Scherm geeft je alle informatie die je nodig hebt om de meest effectieve route te plannen. Daarnaast heeft he.

Snelheidsensor 2 Cadanssensor 2 bundel (ANT+ Bluetooth).

5/5

De Snelheidsensor 2 Cadanssensor 2 bundel (ANT+ Bluetooth) is een uitgebreide set die zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige meting van uw prestaties tijdens het fietsen. De ANT+-technologie en Bluetooth LE-connectiviteit bieden een dubbelzijdig draadloze verbinding met compatibele apparaten, zoals uw fietscomputer, mobiele telefoon of andere draadloze apparaten. De sensoren zijn ook compatibel met veel trainingsplatforms, waaronder Strava, Training Peaks en Garmin Connect. Deze sensoren zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Eenmaal correct geïnstalleerd, zullen de sensoren uw snelheid en cadans nauwkeurig meten, waardoor u de prestaties kunt volgen terwijl u fietst. De sensoren zijn ook draagbaar, waardoor u deze gemakkelijk kunt overzetten naar een andere fiets wanneer nodig. Bovendien zijn ze ontworpen om tegenhouden vocht, stof en andere omgevingsomstandigheden, waardoor u weet dat uw prestaties altijd betrouwbaar blijven.

Garmin Edge Explore Fietscomputer.

5/5

Met de Garmin Edge Explore fietscomputer kun je je fietservaring naar een hoger niveau tillen. De fietscomputer heeft verschillende innovatieve functies die je fietsavonturen onvergetelijk maken. De ingebouwde Popularity Routing functie gebruikt miljoenen afgelegde fietskilometers vanuit Garmin Connect om je de meest populair en gaafste routes te tonen. De vooraf geïnstalleerde kaart brengt je overal in Europa en bij naderende scherpe bochten krijg je een extra melding. Daarnaast kun je met de rider-to-rider messaging functie contact houden met vrienden onderweg. Zo blijf je onderweg op de hoogte van elkaars locatie. Het 3.0” touchscreen heeft een duidelijke kaart- en dataweergave en werkt ook in de moeilijkste omstandigheden. Ook kun je de Edge Explore koppelen met Garmin Varia verlichting voor meer veiligheid. Met een accuduur tot 12 uur is de Edge Explore geschikt voor lange ritten. Met de automatische ongevaldetectie en de functie om hulp te vragen, ben je extra goed beschermd. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Garmin Edge Explore en ervaar een geweldige fietservaring!

Garmin Edge 530 Fietscomputer.

5/5

Garmin Edge 530 Fietscomputer is de perfecte helper voor alle avontuurlijke fietsers. Deze computer is voorzien van een krachtige processor en een helder kleurenscherm waarmee je je ritten makkelijk kunt uitlezen. En met de nieuwe Wi-Fi verbinding kun je je gegevens nog sneller delen met anderen. Een andere leuke nieuwe functie van de Garmin Edge 530 is de Bike Alarm. Deze waarschuwt je als je fiets bewogen wordt terwijl je aan het genieten bent van een drankje op het terras. En als je als mountainbiker een keer een crash maakt, dan heb je met de Find My Edge functie een veilig gevoel, omdat je altijd traceerbaar bent. De MTB Dynamics functie laat je verder genieten van uitgebreide MTB-statistieken. Met de Garmin Edge 530 Fietscomputer ben je altijd voorbereid voor je volgende avontuur! Het is een veelzijdige en betrouwbare fietscomputer die je op elk moment van de dag van dienst kan zijn. Of je nu een fanatieke mountainbiker bent of een gewone stadsfietser, de Garmin Edge 530 heeft alle functies om jouw ritten nog beter te maken.

Auteur

Clarence

Clara Winter

Ik ben Clara, een gepassioneerde sportliefhebber en fervent reviewer van sportartikelen. Mijn liefde voor sport begon al op jonge leeftijd en heeft zich ontwikkeld tot een levenslange passie. Als reviewer deel ik mijn expertise en ervaringen om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Mijn biografie draait om de vele avonturen die ik heb beleefd, van het beklimmen van bergen tot het zwemmen in verre oceanen. Met elke review hoop ik anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit hun sportieve activiteiten te halen. Sport is mijn leven en ik ben er trots op mijn kennis te delen!

fietscomputer draadloos vergelijking - Veelgestelde vragen

Een top 10 draadloze fietscomputers hebben we niet zomaar op een zondagmiddag opgesteld. We hebben samen met experts rond de tafel gezeten om de top 10 draadloze fietscomputers goed op te stellen. Hier hebben we een hoop tijd en moeite in zitten, zodat de top 10 met zekerheid klopt. 

De top 10 hebben we opgesteld op basis van eigen bevindingen. Het kan dus zijn dat dit voor jou kan verschillen. Het is wel goed om hier rekening mee te houden, want anders koop je misschien iets waar jezelf helemaal niet tevreden mee bent. Dit kun je het beste voorkomen.

We hebben een hele hoop informatie op onze website staan. Dit is voor ons allemaal informatie die wel zelf onderzocht hebben. Op die manier kunnen we het met alle zekerheid op de Makkelijksport.nl zetten. We willen namelijk wel dat alle informatie altijd correct is die we met je delen. 

De informatie onderzoeken we en dan gaan we kijken naar de opties die het meest logisch zijn. De draadloze fietscomputers vergelijken en een fietscomputer draadloos test is dan ook niet uitgesloten. Dit is de beste manier om erachter te komen wat de beste draadloze fietscomputers is.

Als je op Makkelijksport.nl kijkt zie je enkele draadloze fietscomputers ervaringen. Dit zijn, zoals veel mensen al weten, reviews van mensen. Deze reviews worden geschreven door mensen die daadwerkelijk de draadloze fietscomputers getest hebben. De best getest fietscomputer draadloos komt dan ook bovenaan te staan, zodat iedereen hier gebruik van kan maken. 

In de meest gevallen gaat het om mensen die gewoon voor hun zelf een fietscomputer draadloos gekocht hebben. Soms zijn het mensen die het voor een ander gekocht hebben. Hoe dan ook zijn alle draadloze fietscomputers dus zeker getest.

Na onze draadloze fietscomputers vergelijking is wat ons betreft de Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter. de fietscomputer draadloos die beste getest is.

Mocht je deze fietscomputer draadloos nu willen kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving. Je wordt dan naar de webwinkel doorverwezen waar je jouw gekozen fietscomputer draadloos kopen kunt.

Best geteste draadloze fietscomputers - Laatste woorden

We hebben een conclusie voor je opgesteld. Er zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden al je een goede draadloze fietscomputers zoekt. De volgende dingen zijn altijd belangrijk:

  • Bekijk welke opties je hebt, hier kun je de top 10 voor gebruiken
  • Onderzoek zelf nog extra mogelijkheden
  • Ga nooit blind op iets af, zoek altijd zelf ook uit welke opties je hebt. 


Aan de hand van deze tips kun je de beste fietscomputer draadloos vinden, zonder dat het heel lang duurt voordat je een goede fietscomputer draadloos vindt. Dit is ideaal als je zelf hier niet zoveel tijd in wilt steken. 

Conclusie draadloze fietscomputers test

We hopen dat onze top 10-lijst met producten je heeft geholpen bij het aanschaffen van een fietscomputer draadloos. Dit product is speciaal ontworpen om je prestaties gemakkelijk bij te houden terwijl je fietst. We adviseren je dan ook om de producten die wij hebben geselecteerd goed te onderzoeken, zodat je precies weet welk model het best bij jouw behoeften past. Als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Doe je uiteindelijk toch liever wat meer onderzoek, dan kun je er altijd zelf op uit gaan om informatie te verzamelen. Doe wat voor jou werkt en kies de beste fietscomputer die bij jou past.

 

Gepubliceerd op: 7 feb. 2023